מידע נוסף
| גודל | 100ML |
|---|---|
| ריכוז | או דה פרפיום – EAU DE PARFUM |
בושם Miracle מבית Lancôme הוא חגיגה של אנרגיה, התגלות והיכולת לראות ניסים בכל רגע בחיים. הבושם מציע לכם חוויה חושית תוססת וקורנת, הנפתחת בשילוב פירותי ומרענן של ליצ'י עסיסי ופרחי פרזיה. לב הניחוח חושף רובד תבליני ומסקרן של מגנוליה, ג'ינג'ר (זנגביל) ופלפל, המעניקים לו טוויסט מודרני ועוצמתי. בבסיס הבושם תמצאו יסמין, מאסק (מושק) וענבר, היוצרים סיומת רכה, נקייה ומלטפת. זהו ניחוח של תקווה ושמחה, המיועד לאישה שמאמינה בעצמה וביופי של העולם.
למי מתאים? הבושם המושלם עבורך, אם את מחפשת ניחוח נשי, נקי ואנרגטי שמשרה תחושת רעננות לאורך כל היום. הוא אידיאלי לאלו מבין כולם שאוהבות בשמים פרחוניים-מרעננים עם "עוקץ" תבליני עדין, ומהווה בחירה אולטימטיבית לימי הקיץ והאביב, לשימוש יומיומי במשרד או לכל רגע שבו תרצי להרגיש קורנת, חיונית ומלאת סטייל.
תווי עליונים: ליצ'י ופרזיה לפתיחה פירותית, זוהרת ומרעננת.
תווי אמצע (לב): מגנוליה, ג'ינג'ר, מנדרינה ופלפל למראה ארומטי ומלא חיים.
תווי בסיס: מאסק (מושק), יסמין וענבר המקבעים את הניחוח ברכות נקייה ואלגנטית.
₪339.00 המחיר המקורי היה: ₪339.00.₪271.20המחיר הנוכחי הוא: ₪271.20.
המלאי אזל
| גודל | 100ML |
|---|---|
| ריכוז | או דה פרפיום – EAU DE PARFUM |
רק משתמשים רשומים אשר רכשו מוצר זה יכולים לרשום חוות דעת.
אחד הבשמים המצליחים והאהובים ביותר של לנקום, שהפך לקלאסיקה מודרנית.
יבואן רשמי.
עיצוב בקבוק נקי ומינימליסטי – בקבוק זכוכית שקוף המציג את הנוזל הוורדרד והרומנטי, המשדר פשטות יוקרתית.
עמידות נעימה המשאירה שובל ריח (Sillage) נקי, מחמיא ומעורר השראה לאורך שעות היום.
שליח עד הבית – בעלות של 35 ש"ח, זמן אספקה 2-4 ימי עסקים (או לנקודת חלוקת דואר ישובית בהתאם לאזורי חלוקה וישובים של דואר שליחים מחברת דואר ישראל).
משלוח שליח עד הבית חינם – בקניה מעל 349 ש"ח
איסוף עצמי ללא תשלום – מהחנות לה אסנס רחוב בעלי המלאכה 5 צים סנטר נתיבות , מחנות לה אסנס בקניון לב העיר רחוב כיכר פז 3 קרית גת.
בתיאום טלפוני מראש בטלפון 08-6166660/1
מְעוּלֶה
מבוסס על 139 ביקורות
פורסם ב-Google![]()
Neta WeissTrustindex מוודא שהמקור המקורי של הסקירה הוא Google.
מחיר מעולה ושירות ברמה גבוהה! שלחו לי המון דוגמיות לבקשתיפורסם ב-Google![]()
Stacia KnTrustindex מוודא שהמקור המקורי של הסקירה הוא Google.
בוטיק מהמם , יחס אישי אווירה נעימה וטובה , אין לחץ לרכישה תחושה שאבחר מה שמתאים לי ממליצה ואחזור שובפורסם ב-Google![]()
מורן גינתTrustindex מוודא שהמקור המקורי של הסקירה הוא Google.
שירות מעולה ואמין ממליצה מאוד!פורסם ב-Google![]()
סער דרייTrustindex מוודא שהמקור המקורי של הסקירה הוא Google.
בשמים ברמה אחרת קניתי את Royal Night אחלה בשמים מאוד אהבתי את השירות החםפורסם ב-Google![]()
מלי קלבTrustindex מוודא שהמקור המקורי של הסקירה הוא Google.
רק להגיד שאני ממש אוהבת את החנות שלכם,הכוכב הבודד שהיה קודם היה מיקרי בהחלט לחיצת מיקלדת....דווקא הרושם שלי מהחנות חיובי מאוב בעיקר מבעלת המקוםפורסם ב-Google![]()
Ifat LogasiTrustindex מוודא שהמקור המקורי של הסקירה הוא Google.
רכשתי מלה אסנס בוטיק בנתיבות חוויה נעימה סיגל מהממת יחס הולם !!!! תמיד כייף להיכנס לשם פשוט חווית קנייהפורסם ב-Google![]()
מורין יפרחTrustindex מוודא שהמקור המקורי של הסקירה הוא Google.
אני רוצה להמליץ על חנות לה אסנס נתיבות שירות מס׳ 1, מחירים הכי טובים בשוק נקודה!!!!! בשמים מובחרים אין על החיוך של משה וסיגל❤️ תמיד כיף לרכוש מכם מומלץ בחום 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️פורסם ב-Google![]()
וילן מרדכייבTrustindex מוודא שהמקור המקורי של הסקירה הוא Google.
מקום עם מגון רב של בשמי בוטיק ושירות מהלב ממליץפורסם ב-Google![]()
אורטל אדריTrustindex מוודא שהמקור המקורי של הסקירה הוא Google.
הזמנתי מהם מלא דברים ואין מרוצה ממני הכל הגיע מהר מאוד זו לפעם ראשונה שאני מזמינה מהם גם באונליין וגם בחנות איזה שירות ויחס מדהימים אנשים טובים מאחלת להם רק טוב וברור שאחזור לשם שוב ❤️❤️❤️❤️מאומת על ידי TrustindexTrustindex אימת שהביקורות האלה פורסמו בפרופיל העסק ב-Google של la essence boutique לה אסנס בוטיק. מידע נוסף




Start typing to see products you are looking for.
חוות דעת
אין עדיין חוות דעת.